Yenilenmiş Smart TV'ler Yenisinden %50 Daha Ucuz

28-11-2022 11:25
Yenilenmiş Smart TV'ler Yenisinden %50 Daha Ucuz

Teknolojinin gelişmesiyle birlikte hayat kolaylaştıracak özelliklerde çağa uygun birçok yeni televizyon üretilmektedir. Smart TV’ler son dönemde yoğun ilgi görmektedir. Çeşitli sebeplerden ötürü eski televizyonunu yenisi ile değiştirmek isteyenler bütçelerine katkı sağlamak amacıyla yenilenmiş smart TV satın almak isteyebilmektedir. YineYeniCep yenilenmiş smart TV’lerin online olarak hızlı bir şekilde satın alınabilmesi için oldukça güvenli bir e-ticaret platformudur. Yenilenmiş smart TV’leri YineYeniCep aracılığıyla yenisinden %50 daha ucuza almak mümkündür. YineYeniCep ekibi olarak bu yazımızda yenilenmiş smart TV’ler yenisinden %50 daha ucuz konusu hakkında merak edilenleri sizler ile paylaşacağız.

 

Yenilenmiş Smart TV mi Yeni Smart TV mi?

Sürekli gelişen ve değişen teknoloji gibi, televizyon modelleri de sürekli olarak yenilenmekte ve geliştirilmektedir. Televizyonlar fiyatlandırılırken de bu özellikler temel alınmaktadır. Günümüzde artan enflasyon sebebiyle smart TV fiyatları da önemli ölçüde artış göstermiştir. Yeni bir smart TV satın almak yerine yenilenmiş smart TV satın almak bütçeye büyük ölçüde katkı sağlamaktadır. YineYeniCep üzerinden yenilenmiş smart TV satın almak oldukça kolay ve güvenlidir.

YineYeniCep, “Yenilenmiş Ürünlerin Satışı Hakkında Yönetmelik” kapsamına uygun bir şekilde Vestel Güven Üssü ortaklığıyla yenilenmiş birçok farklı marka ve modelde smart TV’yi kullanıcılarına sunmaktadır. Yenilenmiş smart TV’leri tercih etmek için birçok önemli faktör bulunmaktadır. Bu faktörler aşağıdaki gibidir:

·         Yenilenmiş smart TV’ler geçirdikleri işlemlerden sonra neredeyse sıfır ürün kalitesine ulaşmaktadır.

·         Yenilenmiş smart TV’leri yeni smart TV’lere göre %50 daha uygun fiyata satın almak mümkündür.


·         Yenilenmiş ürünlerin kullanıcılara sunulabilmesi için yenileme merkezinin bazı zorunlulukları bulunmaktadır. Bu zorunluluklar kapsamında tüketici hakları titizlikle korunduğundan yenilenmiş smart TV satın almak oldukça güvenlidir.

·         Yenilenmiş smart TV’lerin satışa sunulabilmesi için birçok testten geçmesi gerekmektedir. Yenilenmiş smart TV satın alan kullanıcılar bu sayede beklenmedik kusurlarla karşılaşmamaktadır.

·         YineYeniCep üzerinden satın alınan smart TV’ler 24 ay boyunca Vestel Yenileme Merkezi garantisi kapsamında olduğundan oluşabilecek herhangi bir problemde hizmet almak oldukça kolaydır.

·         YineYeniCep üzerinden satın alınan smart TV’leri 14 gün boyunca koşulsuz iade etmek mümkündür.

·         YineYeniCep, kullanıcılarına smart TV satın alırken 9 taksit ile ödeme imkânı sunmaktadır.

İlginizi Çekebilir: Eski Cep Telefonumu Nasıl Satabilirim?

Hangi Yenilenmiş Smart TV Modellerini Alabilirim?

YineYeniCep’te birçok farklı marka ve modelde yenilenmiş smart TV satın almak mümkündür. Hemen her bütçeye uygun smart TV’ler web sitemiz üzerinde satışa sunulmuştur. Vestel ve Regal firmalarına ait birçok farklı modelde smart TV’yi web sitemiz “televizyon” bölümü üzerinden hızlı ve güvenli bir şekilde satın alabilirsiniz.

 

24 Ay Vestel Yenileme Merkezi Garantisiyle Güvenle Kullanın

Yenilenmiş smart TV satın alırken satın alınacak ürün hakkında; televizyonun kullanım süresi, fiziksel ve teknik özellikleri, kozmetik durumu ve kullanılabilirlik durumu gibi konularda bilgi sahibi olmak gerekir. Bilgilerin doğruluğundan emin olunması ve garanti imkânı sunulması da oldukça önemli konular arasındadır. YineYeniCep’te satışa sunulan yenilenmiş smart TV’ler satışa sunulmadan önce Vestel Yenileme Merkezi’nde profesyonel ekipler tarafından tamir edilmektedir. YineYeniCep üzerinden satın alınan smart TV’ler, Vestel Yenileme Merkezi tarafından 24 ay boyunca garanti kapsamı altındadır. Kullanıcılar herhangi bir sorunla karşılaştığında Vestel Teknik Servis güvencesi ile sorun giderilmektedir.


YineYeniCep ekibi olarak bu yazımızda, yenilenmiş Smart TV’ler yenisinden %50 daha ucuz konusunu ele aldık. Smart TV satın almak isterseniz YineYeniCep aracılığı ile web sitemiz “Televizyon” bölümü üzerinden işleminizi kolayca gerçekleştirebilirsiniz. Hizmetlerimiz daha fazlası için web sitemizi ziyaret edebilir veya bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Blog Etiketleri :
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.